Kal-Elin julkaisu myöhästyy

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Kal-Elin julkaisu myöhästyy
Paljon odotettu Nvidian seuraavan sukupolven Tegra-mobiilialustan julkaisu venähtää tämän vuoden lopulle, kertoo verkkosivusto Fudzilla. Ensimmäiset Tegra 3 -järjestelmämikropiirin perustuvat laitteet piti ennakkospekulaatioiden mukaan ilmestyä jo syyskuussa.

Fudzillan mukaan Tegra 3 -tabletit saapuvat markkinoille ennen kuin Yhdysvalloissa aloitetaan kiitospäivän juhlinta eli käytännössä ennen marraskuun loppua. Tuotteet olisivat tällöin valmiita joulusesonkia silmällä pitäen. Syytä myöhästymiselle verkkosivusto ei kerro.

Kal-El-koodinimellä tunnettu Tegra 3 perustuu neljään 1,5 gigahertsin kellotaajuudella tikittävään ARM Cortex A9 -ytimeen, jonka on kerrottu tarjoavan viisinkertainen määrä laskutehoa verrattuna Tegra 2:een, tehonkulutuksen kuitenkin pysyessä samana. Alusta on yhteensopiva 3D-teknologian kanssa ja voi parhaimmillaan piirtää näytölle 2560x1600 pistettä.

Päivitys. Android and Me -sivuston pohdinnan mukaan ensimmäiset Kal-El-tabletit ilmestyvät lokakuussa ja Asuksen Eee Pad Transformer 2 olisi ensimmäinen piiriin perustuva laite. Kal-El-kännykät ilmestyvät ensi vuoden alussa.

2 kommenttia

ArskaVi
Muistaakseni luvattiin viisinkertaista suoritustehoa alkuperäiseen Tegraan verrattuna.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. elokuu, 2011 @ 10:14
teppoI
Originally posted by ArskaVi:
Muistaakseni luvattiin viisinkertaista suoritustehoa alkuperäiseen Tegraan verrattuna.
http://www.droid-life.com/2011/02/15/nvidia-introduces-worlds-first-quad-core-mobile-processor-headed-for-tablets-by-august/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille