AfterDawn logo

ViewSonicilta 24-tuumainen 3D-näyttö

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

ViewSonic ilmoitti tuovansa kauppoihin elokuun puolivälissä uuden Nvidia 3D Visionia tukevan näytön. Yhtiön omien sanojen mukaan V3D245 sopii erinomaisesti niin pelaamiseen kuin elokuvien katseluunkin.

Näytöstä löytyy kanssasisartensa tapaisesti integroitu 3D Vision -infrapunalähetin, joten Nvidian erilliselle lähetinyksikölle ei ole tarvetta. Myyntipakkauksesta löytyy luonnollisesti myös aktiivisuljinlasit.

Näytön spesifikaatiot ovat varsin mukavanoloiset. Dynaaminen kontrastisuhde on jopa 20.000.000:1 ja 120 Hz:n virkistystaajuudella toimivan paneelin vasteaika on vain kaksi millisekuntia. HDMI 1.4a -paikan ansiosta näytön voi kytkeä GeForce-kokoonpanon lisäksi Blu-ray 3D -soittimeen tai PlayStation 3:een.


Äänentoistoon ei välttämättä tarvita erillisiä kaiutinsarjoja, koska näyttöön on integroitu kahden watin SRS Premium Sound -kovaääniset. ViewSonic V3D245:n suositushinta on 499 dollaria eli pyöreästi 350 euroa.

4 KOMMENTTIA

tonttila1/4

Ja milläs näytönohjaimella tuollainen ihme minimissääm toimii peli tai muussakin käytössä?

sidrend2/4

Originally posted by tonttila:

Ja milläs näytönohjaimella tuollainen ihme minimissääm toimii peli tai muussakin käytössä?

GTX460 taitaa olla alin, jota suositellaan 3d:n kanssa käytettäväksi.

Eriol3/4

Kovaääniset tosiaan. Mitähän 3D-näytössä tekee integroidulla kaiuttimilla?

@tonttila:
3D-pelaamiseen kannattaa olla vähintään GTX 560 Ti, koska 3D käytännössä puolittaa ruudunpäivitysnopeuden. Blu-Ray 3D:tä katsellssa kelvannee halvempikin.

Meizuman4/4

Ja paneeli on... TN?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT