Sony julkaisee ensimmäiset tablettinsa ensi kuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Sony julkaisee ensimmäiset tablettinsa ensi kuussa
Sony aikoo julkaista ensimmäiset tablet-tietokoneensa syyskuun alussa, juuri ennen Berliinissä järjestettäviä IFA-messuja. Japanilaisvalmistaja rynnii markkinoille kahden julkaisun turvin.

Julkaistavat laitteet tunnetaan tällä hetkellä nimillä S1 ja S2, joiden ominaisuuksista on huhuiltu jo jonkin aikaa. S1:ssä kerrotaan olevan 9,4 tuumaisella IPS-paneelilla varustettu kosketusnäyttö, josta löytyy TruBlack- ja Bravia-teknologiat. Taulutietokoneesta on tarkoitus julkaista sekä Wi-Fillä että 3G:llä varustetut versiot. Kummastakin tulee markkinoille 16 ja 32 gigatavun tallennustilalla varustetut versiot. Lisätallennustilaa tarvitsevia varten S1:stä löytyy SD-korttipaikka.

Sony S2 on muototyypiltään kokonaan erilainen ratkaisu. S2:ssa on kaksi 5,5-tuumaista näyttöpintaa, jotka voidaan taittaa kiinni tai auki aivan kuten kirjan kansia. Laitteesta tulee myyntiin myös 16 ja 32 gigatavun versiot, joista molemmista löytyy Wi-Fi- ja 3G-yhteydet.

1 kommentti

miketso
Kumpikin vaikuttaa oikein näppäriltä laitteilta. Toivottavasti hintakin on kohdallaan kun tuntuu noita ylihintaisia android-tabletteja olevan ihan riittävästi.

Kommentoi uutista