Seagate lisäsi Android-tuen GoFlex Satelliteen

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Seagate lisäsi Android-tuen GoFlex Satelliteen
Seagate on julkaissut langattoman GoFlex Satellite -kovalevyn hallintaan tarkoitetun Android-sovelluksen. Tähän asti kovalevyyn on päässyt käsiksi ainoastaan selainpohjaisen käyttöliittymän kautta tai iOS:lle tarkoitetun sovelluksen kautta.

Viime toukokuussa julkaistu GoFlex sisältää 500 gigatavun kovalevyn sekä akun, josta riittää virtaa viiden tunnin videostream-sessiota varten. Lepotilassa akku kestää 25 tunnin ajan, joten kovin pitkälle matkalle omaa datavarastoa ei kannata viedä ilman laturijohtoa. GoFlexiä voi hallita Wi-Fi-verkon (b/g/n) yli korkeintaan kolmella eri laitteella.

Vaikka GoFlex onkin tarkoitettu ensisijaisesti langattomaksi tallennusmediaksi, niin USB 3.0 -portin ansiosta se taipuu myös langalliseen käyttöön.

Android Marketissa julkaistu Seagate GoFlex Media App -sovellus on ilmainen.

Kommentoi uutista