Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asukselta Eee Pad Transformerin seuraaja lokakuussa
Tietokonevalmistaja Asus julkaisee Digitimesin saamien tietojen mukaan suositulle Eee Pad Transformer -hybridikannettavalle seuraajan lokakuussa. Eee Pad Transformeria myytiin kesällä yli 400.000 kappaletta ja kysynnän uskotaan yli kaksinkertaistuvan syksyn aikana.

Tiedot Eee Pad Transformer 2:n teknisistä ominaisuuksista ovat vielä niukanlaisia, mutta alustavien huhujen mukaan Asus olisi päätynyt käyttämään siinä Nvidian tulevaa Tegra 3 -alustaa. Kal-El koodinimellä kulkeva järjestelmämikropiiri on ensimmäisessä Transformesissa käytettyä Tegra 2:sta selvästi rivakampi, muttei kuluta sen enempää tehoa eli akunkeston ei pitäisi heikentyä sen takia.

Käyttöjärjestelmäksi on veikkailtu Androidin neljättä versiota eli Ice Cream Sandwichia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille