AfterDawn logo

Windows 7 -sovellukset toimivat Windows 8:lla ongelmitta

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

Hyppy Windows XP:stä Vistaan aiheutti monelle yritykselle harmaita hiuksia, mutta Microsoftin mukaan siirtyminen seiskasta kasiin tulee olemaan helppoa kuin heinänteko.

"Portti Windows 8:aan on Windows 7, ja Windows 8 tulee olemaan taaksepäin yhteensopiva Windows 7:n kanssa. Olemme todella sitoutuneita tähän. Tämä on tärkeä ensimmäinen pilari," kertoi Kevin Turner, Microsoftin COO, Worldwide Partner Conference 2011 -tapahtumassa.

Tami Reller, Windows & Windows Liven varatoimitusjohtaja ja CFO, kertoi aiemmin Windows 8:n laitteistovaatimuksien olevan samaa luokkaa tai pienemmät kuin Windows 7:n.

"Bisnesasiakkaillemme, ja sinun asiakkaillesi tämä on tärkeä elementti koska Windows 8:n toimiminen Windows 7 -laitteilla varmistaa sen, että laitteistosijoitukset joita tällä hetkellä tehdään tulevat hyötymään myös Windows 8:sta tulevaisuudessa. Ja tällä hetkellä on tarjolla todella kauniita laitteita."
Tami Reller, Microsoft

1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

No tämä on kyllä mukava kuulla. Aina kauheat häslingit siirryttäessä uuteen Windowsiin. Ehkä nyt siirtymä sujuu hieman helpommin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT