Neliytimisten Ivy Bridge -suorittimien massatuotanto alkaa joulukuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Neliytimisten Ivy Bridge -suorittimien massatuotanto alkaa joulukuussa
Ruotsalaisen SweClockers-sivuston käsiinsä saamien, Intelin sisäiseen käyttöön tarkoitettujen, diojen mukaan neliytimisten Ivy Bridge -suorittimien massatuotanto aloitetaan tämän vuoden joulukuussa. Tuplaydinmallien valmistus alkaa vasta helmikuussa.

Tuplaytimellisten mallien myöhempi valmistusajankohta tarkoittaa samalla sitä, että ne julkaistaan vasta huhti-toukokuussa eli kuukausi neliytimisten jälkeen. Intel ei osaa vielä tarkkaan arvioida julkaiseeko se ensimmäiset Ivy Bridget maaliskuussa vai huhtikuussa.

Suorittimien ohella niille tarkoitettujen Panther Point -piirisarjojen massatuotantokin alkaa joulukuun lopussa.


Kommentoi uutista