Catalyst 11.7 julkaistu – ja hotfix AGP-ohjaimille

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Catalyst 11.7 julkaistu – ja hotfix AGP-ohjaimille
AMD on julkaissut WHQL-hyväksytyt Catalyst 11.7 -ajurit. Uudet ajurit korjaavat muutamia isoja bugeja ja tuovat tuen yhtiön uusille tuotejulkaisuille.

Ajurit tuovat mukanaan muun muassa tuen uusille A-sarjan suorittimille ja korjauksen kursorilagi-ongelmaan. AMD:n mukaan myös HDMI- tai DislpayPortin käytöstä aiheutuvat järjestelmän jäätymiset pitäisi olla historiaa. Samalla yhtiö on nitistänyt joitain videotoistoon liittyviä ja ohjelmakohtaisia ongelmia.

Muutoshistorian perusteella uudet ajurit eivät tuo mukanaan mitään uusia ominaisuuksia.

Pian ajureiden julkaisun jälkeen AMD joutui julkaisemaan sille hotfix-päivityksen, jossa korjataan AGP-väyläisissä Radeon HD 4xxx-, Radeon HD 3xxx- ja Radeon HD 2xxx -ohjaimissa havaittu yhteensopivuusongelma. Alkuperäisiä ajureita asennettaessa vanha järjestelmä väittää, ettei koneesta löydy sopivaa rautaa.
Uudet ajurit löytyvät täältä.

Kommentoi uutista