AMD: Radeon HD 7000 -ohjaimet etenevät aikataulussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

AMD: Radeon HD 7000 -ohjaimet etenevät aikataulussa
AMD kertoi järjestämässään sijoittajapuhelussa, että yhtiön seuraavan sukupolven näytönohjaimet etenevät suunnitellun aikataulun mukaisesti.

"Saavutimme toisen kvartaalin aikana tärkeitä, seuraavan sukupolven 28 nanometrin näytönohjainperheeseen liittyviä virstanpylväitä", sanoi yhtiön väliaikainen toimitusjohtaja Thomas Seifert. Hän jatkoi kertomalla suunnitelmien etenevän täysin aikataulussa, ja että uudet mallit julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Seifert ei paljastanut vielä tämän tarkempaa aikataulua tai edes mitkä mallit aiotaan ensimmäisenä julkaista. Radeon HD 7000 -sarja tulee koostumaan Lombok-, Thames- ja Tahiti-grafiikkaohjaimesta. Tiedossa on myös New Zealand -koodinimellinen malli, joka koostuu kahdesta Tahiti-piiristä.

Ohjaimet valmistetaan TSMC:n tehtailla ja SemiAccuraten pohdintojen mukaan AMD on käyttänyt vähätehoista HPL-tekniikkaa niiden valmistuksessa.

Kommentoi uutista