AMD:lta uusia Bulldozer-siruja ensi vuoden alussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

AMD:lta uusia Bulldozer-siruja ensi vuoden alussa
AMD:n ensimmäisten Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien Zambezi-sirujen julkaisu on ollut hankalaa niissä ilmenneiden suorituskykyongelmien vuoksi. Prosessorit on kuitenkin tarkoitus saada myyntiin syys-lokakuulla. Samalla yhtiö on joutunut päivittämään seuraavan aallon Zambezeiden aikataulutusta.

X-bit Labsin saamien tietojen mukaan AMD:n tavoitteena on laajentaa Zambezi-mallistoa ennen kuin Intel ehtii julkaisemaan Ivy Bridgensä (Q2). Sivuston mukaan siruja voi odottaa ensi vuoden ensimmäisen kvartaalin puolivälissä eli helmikuun paikkeilla. Mallistopäivityksen yhteydessä julkaistaan neljä uutta suoritinta.

Prosessoreiden nimet ovat FX-8170, FX-8120, FX-6120 ja FX-4120. Niiden tekniset tiedot tunnetaan ainoastaan osittain epävirallisten lähteiden kautta.

Kommentoi uutista