Intelin 7-sarjan piirisarjat ilmestyvät maalis-huhtikuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intelin 7-sarjan piirisarjat ilmestyvät maalis-huhtikuussa
Intelin seuraavan sukupolven Ivy Bridge -prosessoreiden on huhuttu myöhästyvän ensi vuoden alusta kevääseen. Tieto näyttäisi saavan kokoajan lisää varmennusta, varsinkin nyt kun DigiTimes kertoi Panther Point -piirisarjojen (7-sarja) ilmestyvän maalis-huhtikuussa.

Kuluttajamarkkinoille suunnatut Z77-, Z75- ja H77-piirisarjat sisältävät DigiTimesin mukaan HDMI- ja DisplayPort-audioulostulot, kaksi SATA 6 Gbps -porttia, neljä USB 3.0 -porttia sekä kymmenen USB 2.0-paikkaa. Lisäksi piirisarjoista löytyy Z68:sta tuttu Smart Response -tuki. Uutisen perusteella ainoastaan kahdesta ensinnä mainitusta piirisarja löytyy mahdollisuus ylikellotukselle.

Myös yrityskäyttöön tarkoitettujen piirisarjojen on tarkoitus ilmestyä ensi kevään aikana.

Kommentoi uutista