Lenovon IdeaPad K1 -tabletien toimitukset alkavat vihdoin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Lenovon IdeaPad K1 -tabletien toimitukset alkavat vihdoin
Jo keväästä lähtien verkkokauppojen sivuilla on saattanut törmätä Lenovon Android-pohjaiseen IdeaPad K1 -tabletiin. Sivuilla on kerrottu, että tuote ilmestyy kesäkuussa. Konetta ei ole kuitenkaan näkynyt, mutta nyt sitä himonneiden odotusaika alkaa olla vihdoin lopussa, sillä sen toimitusten on kerrottu alkaneen.

IdeaPad K1:ssä on 10,1 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus yltää 1280x800:aan pikseliin. Android Honeycomb -käyttöjärjestelmällä terästettyä tablettia pyörittää kaksiytiminen ja gigahertsin kelloilla varustettu Tegra 2 -järjestelmäpiiri.

Liitäntöjen puolesta K1:stä löytyy microSD-paikka, microHDMI-ulostulo, SIM-korttipaikka ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Lisäksi laitteeseen on isketty viiden megapikselin pääkamera ja toinen kahden megapikselin kamera videopuheluita varten.

Tabletti maksaa 499 dollaria.

1 kommentti

ArttuH5N1
Ihmettelenpä vain, että miksi näissä on tehoja vaikka muille jakaa, kun miniläppäreissä niitä ei ole?

Kommentoi uutista