Sandy Bridge E -prosessoreiden julkaisu venyy ensi vuodelle

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Sandy Bridge E -prosessoreiden julkaisu venyy ensi vuodelle
Tämän vuoden lopulle odotettujen Sandy Bridge E -suorittimien julkaisu venyy ensi vuoden tammikuulle. Asiasta uutisoi VR-Zone, joka oli saanut tietonsa nimettömältä ja hyvin luotettavalta lähteeltä. Aiemmin Intelin kerrottiin lykänneen Ivy Bridge -suorittimien julkaisua ensi vuoden alusta kevääseen.

VR-Zone ei kyennyt kertomaan syytä miksi toisen sukupolven Core-prosessoreiden high end -mallisto esitelläänkin vasta ensi vuonna. Verkkoon vuotaneiden roadmapien perusteella Intel on selvästi yrittänyt esitellä X79-piirisarjan ja SNB E -prosessorit jo tämän vuoden lopulla.

Sivuston oman arvauksen mukaan ongelma ei ole tuotannossa, vaan Intelin strategisessa valinnassa panostaa yritystuotteisiin. VR-Zone epäilee, että Intel julkaisee LGA 2011- ja LGA 1366 -pohjaiset Xeonit ennen kuluttajamallistoa. Selitys on sama kuin AMD:n virallinen syy Zambezeiden viivästymiselle.

Kommentoi uutista