Nvidia julkaisi GTX 580M -mobiilinäytönohjaimen

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidia julkaisi GTX 580M -mobiilinäytönohjaimen
Nvidia on tänään julkaissut markkinoiden nopeimman mobiilinäytönohjaimen, Nvidia GTX 580M:n. Raskaan sarjan mobiilipiiri on saatavilla Alienware M17x- ja M18x-kannettaviin.

GTX 580M on seuraaja tammikuussa julkaistulle GTX 485M -piirille, ja Nvidian mukaan se on 20% edeltäjäänsä nopeampi ja energiatehokkaampi. Uusi piiri on päätynyt ensimmäisenä Alienware M17x-kannettavaan, sekä M18x-kannettavaan, jossa piirejä on peräti kaksin kappalein SLI-kokoonpanossa. Alienware M17x lupaa virtasyöpöistä osista huolimatta 5 tunnin akkukeston, kiitos Optimus-teknologian joka sammuttaa erillisnäytönohjaimen työpöytäkäytössä.


Alienware M18x on varustettu GTX 580M SLI -näytönohjaimella

Kommentoi uutista