Honeycomb 3.2 tuo tuen Snapdragon-prosessoreille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Honeycomb 3.2 tuo tuen Snapdragon-prosessoreille
Huawei julkaisi alkuviikosta uuden kohtalaisilla ominaisuuksilla varustetun MediaPad-tablettinsa, joka yhtiön mukaan perustuu Android Honeycombin 3.2-versioon. Vaikka 1,2 GHz:n tuplaydin-Snapdragon sekä IPS-tekniikkaan perustuva näyttö kuulostavat hyvältä, vielä julkaisematon Android 3.2 on laitteen mielenkiintoisin ominaisuus.

Android 3.2 tuo mukanaan muutamia päivityksiä eri sovelluksiin, mutta tärkein ominaisuus on sen rautatuen laajentuminen koskemaan myös Qualcommin Snapdragon-järjestelmäpiirejä. Tähän mennessä Android Honeycomb -tableteissa on nähty pelkästään Nvidian Tegra 2 -piirejä eli Android-tablettien laitekanta monipuolistunee tulevaisuudessa.

Qualcomm-tuki tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi HTC:n Flyer-tabletti saattaa saada virallisen Honeycomb-päivityksen syksyn mittaan. Flyer on tällä hetkellä varustettu puhelimiin tarkoitetulla Android 2.3-versiolla, jonka tablet-käyttöä helpottaa HTC:n Sense 3.0 -käyttöliittymä.

Uusi 3.2-versio saapunee myös nykyisiin Honeycomb-tabletteihin valmistajasta riippuen lähiaikoina.


Huawei MediaPad

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille