Computex-messujen tytöt: osa II

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (4)

Computex-messujen tytöt: osa II
Mitä olisivatkaan it-messut ilman kauniita booth babe -tyttöjä joka puolella? Vaikka länsimaissa tämä hieman kyseenalainen käytäntö täyttää messut kauniilla tuote-esittelijöillä onkin kokenut välillä kolhuja, Aasian ihmemaassa Taiwanissa Computex-messut pitävät edelleen perinnettä vakaasti yllä. Tom's Hardware oli paikalla ahkerasti etsimässä uusimpia teknisiä vimpaimia uutisten toivossa, mutta siinä sivussa tulimme kuvanneeksi myös tämän uhanalaisen lajin edustajia siinä pelossa, että ne joskus katoavat vielä Computexista.Computex-messujen tytöt: osa II

Computex-messujen tytöt: osa I

4 kommenttia

Lerppu86
Kyllähän noihin....

Project "Carbage Can" *Enthusiast Overclocker & Gamer*
Red Bull antaa siivet, Koskenkorva antaa nelivedon!

timpani
Aikamoinen anorektikoiden kokoontuminen

Allekirjoitus

ArttuH5N1
Kyllä noita kaks tai kolme vois pitää nurkissa pyörimässä.
ArttuH5N1
"Silicon Power". Ois melkein voinu olla enemmän sitä silikoonia, melko moni turhan "malli".

Kommentoi uutista