Nvidian beta-ajureiden myötä tuki SLI:lle AMD:n piirisarjoilla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidian beta-ajureiden myötä tuki SLI:lle AMD:n piirisarjoilla
Nvidia on eilen julkaissut uudet beta-asteella olevat GeForce-ajurit, jotka virallistavat Nvidin SLI-tekniikan toiminnan myös AMD:n piirisarjalla varustetuilla emolevyillä. 275.50 BETA -ajureiden myötä SLI-sertifikaatin voivat saada AMD:n 990FX-, 990X- ja 970-piirisarjoihin perustuvat emolevyt.

SLI-tuen lisäksi äskettäin julkaistuun Duke Nukem Forever -peliin on luvassa suorituskykyparannuksia.

Kyseessä on beta-julkaisu ja kaikki ominaisuudet julkaistaan virallisina versioina seuraavien WHQL-sertifioitujen ajureiden mukana. Päivittäminen siis kannattaa vain, jos nimenomaisesti tarvitsee uusien ajureiden ominaisuuksia.

Kommentoi uutista