Lenovolta kaksi Android-tablettia - tarjolla myös näppäimistötelakka

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Lenovolta kaksi Android-tablettia - tarjolla myös näppäimistötelakka
Lenovo aikoo vihdoin saada omat tablet-laitteensa myyntiin kesän aikana. Lenovon julkaisu on jatkoa maailman kolmelle suurimmalle tietokonevalmistajalle, sillä HP, Dell ja Acer ovat jo saaneet omat tablettinsa myyntiin. Lenovo, joka on maailman neljänneksi suurin valmistaja, aikoo saada ensimmäisen Andoid-tablettinsa markkinoille heinäkuun aikana.

Aiempien tietojen mukaisesti Lenovo aikoo julkaista kaksi laitetta eri käyttäjäryhmille tarkoitettua 10 tuuman kokoista Android-tablettia. Lenovo IdeaPad on suunnattu enemmän kotikäyttäjän tarpeisiin ja sisuksista löytyy suurin piirtein samat ominaisuudet kuin muistakin tähän asti julkaistuista Honeycomb-tableteista eli esimerkiksi 1 GHz taajuudella toimiva Tegra 2 -järjestelmäpiiri.

Enemmän bisneskäyttäjille suunnattu Lenovon klassisella ThinkPad-brändillä merkattu tabletti on kahdesta laitteesta mielenkiintoisempi. Ennakkotietojen mukaan laitteeseen on saatavilla ASUSin Eee Pad Transformer -tyyppinen telakointiasema, joka tarjoaa työtä tekeville tärkeän kunnollisen näppäimistön. Yrityskäyttäjät arvostavat myös laitetason salausratkaisuita ja kapasitiivisen näytön kanssa toimivaa stylus-kynää.

Laitteiden hinnan kerrotaan vaihtelevan kokoonpanosta riippuen kohtuullisesta 450 dollarista aina 900 dollariin saakka.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille