HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla
HP on ehättänyt ensimmäisenä laitevalmistajana ilmoittamaan tulevista AMD:n Llano-APU:n perustuvista läppärimalleista. HP tuo Llanon kuluttaja- ja ammattilaissarjan kannettaviinsa ja yhteensä odotettavissa on yksitoista Llanoon perustuvaa mallia.

HP ei paljasta tarkemmin mitkä A-sarjan APU:t tulevat mihinkin kannettaviin. Kuluttajapuolen malleissa Llano-päivitykset ovat kuitenkin tulossa Pavilion-sarjan dv4-, dv6- ja dv7-malleihin, jotka on varusteltu viihdekäyttöä silmälläpitäen. Hinnakkaampien dv-mallien lisäksi halvempi g-mallisto päivitetään Llano-APU:n. Molempiin sarjoihin on saatavilla valinnaisena erillinen näytönojain Dual Grapchis -käyttöä varten.

Yrityskäyttöön suunnatuista malleista Llano-käsittelyn saavat ProBook s- ja b-sarjat. Yrityskäyttäjiä kiinnostavaksi ominaisuudeksi HP kertoo esimerkiksi hyvän akunkeston, jonka mahdollistaa AMD:n uusi AMD AllDay™ -virransäästötekniikka.

ProBook-mallit saapuvat Yhdysvalloissa myyntiin vielä kesäkuun puolella ja dv- sekä g-mallistot heinäkuussa. Halvimpien g-mallien lähtöhinta on 449,99 dollaria ja paremmin varustellut dv-sarjalaiset lähtevät 599,99 dollarista. Yritysmallien hinnat alkavat 679 ja 519 dollarista. Suomesa Llano-kannettavat saapuvat myyntiin HP:n mukaan heti elokuun alussa.

2 kommenttia

Thor1993
Hyvä, että AMD saa vähä vallattua läppäripuoltaki, kun toistaseks ollu oikeestaa nii, että Intel on ollu ainoo järkevä ratkasu.
BPVest
No en ny sanois. Aikanaan pistettiin jopa Pentium 4 kiukaita läppäreihin. AMD on 10 vuotta tarjonnu hyviä läppäriprossuja, mut jotkut suosii Inteliä vaikka se kuinka surkee olis.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille