Uusi artikkeli: AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin
AMD julkaisi tänään pitkään odotetun toisen aallon Fusion-prosessorit. Llano-koodinimellä tunnettu APU sisältää kaksi tai neljä prosessoriydintä, joiden yhteyteen on tiukasti integroitu Radeon HD 5000 -sarjan näytönohjain.

AMD on etukäteen hehkuttanut erityisesti Llanon graafista suorituskykyä verrattuna Intelin Sandy Bridge -prosessoreista löytyviin HD Graphics 3000 -sarjan ohjaimiin. Lisäksi Llano sisältä Dual Graphics -ominaisuuden, joka mahdollistaa integroidun näytönohjaimen ja erillisen tehokkaamman näytönohjaimen laskentatehojen yhdistämisen eräänlaiseen CrossFire-kokoonpanoon.

Tässä massiivisessa artikkelissa käydään läpi Llanon toimintaperiaatteita ja tutustutaan tarkemmin APU:n uusiin ominaisuuksiin. Testeissä käydään läpi sekä näytönohjaimen että prosessorin suorituskykyä verrattuna AMD:n omiin Phenom-prosessoreihin sekä tietysti Llanon pääasiallisiin kilpailijoihin eli Intelin Sandy Bridge -malleihin.AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille