Verkkokauppa.com otti Corsairin Force 3 -SSD-asemat pois myynnistä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Verkkokauppa.com otti Corsairin Force 3 -SSD-asemat pois myynnistä
Verkkokauppa.comilta saamamme tiedon mukaan se on poistanut Corsairin Force 3 -SSD-asemat myynnistä, koska niiden SandForce SF-2281 -ohjainpiireissä on havaittu vakavia puutteita. Force 3 -asemat julkaistiin toukokuun puolivälissä.

Useissa SandForce 2000 -sarjan ohjainpiireissä on havaittu vakavia puutteita, minkä vuoksi niihin perustuvat asemat eivät välttämättä toimi oikein. Käyttäjäkokemusten mukaan SSD-asemat ovat lakanneet toimimasta tai ne ovat alkaneet väläytellä BSoD-ruutuja.

OCZ käyttää Vertex 3- ja Agility 3 -asemissa samaa SF-2281-piiriä, mutta niissä vika ei ole yhtä vakava kuin Corsairin tuotteissa. OCZ:n kohdalla ongelma pitäisi ratketa pelkällä firmware-päivityksellä.

Verkkokauppa.com kertoi, että heidän asiakkaat voivat palauttaa viallisen Force 3 -aseman takaisin kauppaan tai vaihtaa sen vastaavaan tuotteeseen, kunhan Corsair vielä vahvistaa asemien takaisinkutsun heille. Päätös asemien myynnistä poistamisesta pitäisi tulla vielä tänään.

Näillä näkymin Corsair Force Series 3 -sarjan levyn ostaneet asiakkaat voivat palauttaa levyn ostopaikkaan ja saada hyvityksen tai korvaavan tuotteen. Tämä ei ole kuitenkaan vielä 100% varmaa, mutta Corsair lupasi vahvistaa asian vielä tänään.
Johannes Pajunen, Verkkokauppa.comin tuotepäälikkö

Päivitys. Force 3 -sarjan 240 GB:n malli on ilmestynyt kaupan valikoimiin. Corsairin tietojen mukaan vika koskee ainoastaan 120 gigatavun mallia.

Kommentoi uutista