Spire tuo markkinoille spiraalin muotoisen CPU-jäähdyttimen

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Spire tuo markkinoille spiraalin muotoisen CPU-jäähdyttimen
Spire on tuomassa CPU-jäähdytinmarkkinoille uutta Swirl-prosessorijäähdytintä, joka luottaa spiraalimuotoiluun.

Coolerissa käytetään kolmea kuparijauheella sisältä pinnoitettua 8 mm lämpöputkea ja pystysuoraa sylinterimallia, jossa jäähdyttimen keskellä oleva 75 mm tuuletin puhaltaa kuuman ilman ulos 800-2000 RPM nopeudella. Tuulettimessa on myös neljä punaista lediä kotelovalaistusta varten. Cooleri sopii Intelin uudempiin kantoihin sekä AM2/AM3-kantoihin. Suositushinta coolerilla on 36,99 euroa, ja sillä on viiden vuoden takuu.

1 kommentti

Thor1993
No ei ainakaan kovin kallis. Mitenköhän mahtaa sitte jäähytystehoja löytyä..

Kommentoi uutista