Uusi artikkeli: Vähävirtaista pelaamista: AMD E-350 vs. Intel Atom D525 ja Ion 2

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Vähävirtaista pelaamista: AMD E-350 vs. Intel Atom D525 ja Ion 2
Vaikka matala virrankulutus ja halpa hinta mielessä suunnitellut mobiilialustat eivät ole varsinaisesti pelikäyttöö tarkoitettuja, satunnainen kevyt pelailu olisi kuitenkin mukavaa vaikka matkalla ollessa. Tässä artikkelissa testataan kahta Nettop-koneissa ja pienissä kannettavissa käytettävää kokoonpanoa.

AMD:n E-350 ja Intelin Atom D525 yhdistettynä Nvidian Ion 2 -piirisarjaan saavat kyytiä, kun niillä testataan useita tämän (ja eilisenkin) päivän suosikkipelejä ilmataisteluista rallin kautta ammuskeluun.

Testin lopputulos on melko odotettu, mutta mukaan mahtuu muutamia positiivisiakin yllätyksiä erityisesti E-350-pohjaisen kokoonpanon osalta.Vähävirtaista pelaamista: AMD E-350 vs. Intel Atom D525 ja Ion 2

Kommentoi uutista