Noctua jakaa ilmaisia LGA 2011 -kiinnityspaketteja

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Noctua jakaa ilmaisia LGA 2011 -kiinnityspaketteja
Tietokoneiden jäähdytysratkaisuja valmistava Noctua on profiloitunut erittäin kuluttajaystävällisenä yhtiönä. Yhtiö aikoo myös jatkaa tällä linjalla, sillä se on luvannut jakaa asiakkailleen ilmaisia LGA 2011 -kannan kanssa yhteensopivia kiinnityspaketteja.

Noctua on aiemminkin uusien prosessorikantojen ilmestyttyä jakanut ilmaisia kiinnitteitä, jottei asiakkaiden tarvitsisi uuden prosessorin ja emolevyn hankkimisen ohella ostaa uutta prosessoricooleria. Kuluttajan pitää vain todistaa omistavansa vuoden 2005 jälkeen ostetun Noctua-jäähdyttimen. Muille kiinnityssarjaa myydään nimelliseen hintaan.

Noctua esitti asennuspaketin prototyyppiä Computexissa. LGA 2011 -kannalliset Sandy Bridge E -prosessorit ilmestyvät ensi syksynä.

Kommentoi uutista