Nvidia julkaisi WHQL-merkityt GeForce 275.33 -ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidia julkaisi WHQL-merkityt GeForce 275.33 -ajurit
Nvidia on julkaissut GeForce 275.33 -ajurit, jotka ovat ensimmäiset WHQL-sertifikaatin saaneet 275-sarjan ajurit. Uusin ajuripaketti on tarkoitettu kaikille Nvidian työpöytäohjaimille sekä kannettavien ION-ohjaimille.

Uusin versio tuo mukanaan tuen uudelle GeForce GTX 560 -näytönohjaimelle. Se korjaa aikaisemmassa beta-versiossa (275.27) havaitut suorituskykyongelmat Witcher 2 -pelin tapauksessa. Lisäksi se parantaa perinteisesti muutamien pelien suorituskykyä 400- ja 500-sarjojen ohjaimilla.

Suorituskykyparannusten lisäksi uutena ominaisuutena ajureiden ajanmukaisuudesta huolta pitävä Nvidia Update lataa ja asentaa uudet SLI- ja AA-profiilit ilman käyttäjän apua. Nvidia Update on kuitenkin valinnainen ominaisuus.

Nvidia Control Panel on kokenut muutamia muutoksia erityisesti työpöydän koon muuttamisen osalta. Lisäksi mukana tulee muutoksia 3D Vision -järjestelmän ominaisuuksiin. Kattavan listan ajureiden muutoksista voi tarkastaa Nvidian sivuilta, josta voi ladata myös uudet ajurit.

Kommentoi uutista