AMD:n Bulldozer vasta loppukesästä

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (4)

AMD:n Bulldozer vasta loppukesästä
AMD:n uuten Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia prosessoreita odotettiin alun perin tämän vuoden toiselle neljännekselle, ja AMD tarkensi aikataulua alkukesään, mutta ilmeisesti tuotantovaikeudet ovat viivästyttäneet suorittimien julkaisua. AMD on vahvistanut Zambezi-koodinimellisten FX-sarjan suorittimien tulevan markkinoille vasta loppukesästä, mahdollisesti elokuussa.

Huhujen mukaan ensimmäiset versiot Bulldozer-suorittimista eivät yltäneet läheskään niin korkeille kellotaajuuksille kuin odotettiin. Xbit-labsin tietojen mukaan B1-revision mallikappaleet yltivät vain 3,5 GHz taajuudelle Turbon avulla, kun huippumallille odotettiin alunperin 4,2 GHz Turbotaajuutta. AMD:n siis täytyy korjata ongelmat uudella B2-revisiolla, mutta se myös tarkoittaa julkaisun myöhästymistä useammalla kuukaudella. Odotetusti emolevyvalmistajat eivät ole kovin innoissaan asiasta, sillä 900-piirisarjan emolevyt julkistettiin vasta, ja kysyntä lienee heikkoa ilman suorittimia.

4 kommenttia

jartar
Ei yllätä yhtään...

Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven

BPVest
Semmoista se on kun annetaan prossujen valmistus Arabisijoittajien omistamalle Global Foundriessille.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Thor1993
Prosentuaalisesti aika iso ero sillä mihin päästään ja sillä mihin pitäs ylttää.. Ei kauheen lupaavaa.
johtaja59
Eikö prossuja voisi tuoda jo myyntiin pienemmällä kellotaajuudella.

Kommentoi uutista