AfterDawn logo

Computex: Intel esitteli Keeley Lake -kannettavakonseptia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

IT-alan suurimmat yritykset ovat jälleen kerran kokoontuneet esittelemään uutuustuotteitaan ja konseptilaitteitaan Taiwaniin Computex-messuilla. Intel on tietysti vahvasti läsnä, yhtiö on esimerkiksi sijoittanut Keeley Lake -konspetilaitteensa kaikkien katseltavaksi omaan loossiin.

Keeley Laken tarkoituksena on esitellä sirujätin Cedar Trail -mobiilialustan mahdollisuuksia messukävijöille. Konseptin perusajatus on sama kuin Asuksen jo viime vuonna myyntiin tuomassa Eee PC T101MT -miniläppärissä: kannettavan näyttö on kiinnitetty yhden tukipisteen kautta näppäimistöosaan, jolloin näyttöä voidaan kääntää 180 astetta ja kone muuttuu hetkessä tabletiksi.

Keeley Laken kosketusnäytön suuruus on 12,1 tuumaa ja se tukee Intelin Wireless Display -teknologiaa. Kannettavalla voidaan siis streamata kuvaa langattomasti toiseen WiDi-laitteeseen. Intelin suunnitelmissa ei ole konseptin kaupallistaminen, mutta muut valmistajat saattavat omaksua designin tuotteisiinsa.

1 KOMMENTTI

Thor19931/1

No eipä tossa muuta hienoo ole, kun toi WiDi, mutta sekin sen verran harvinainen ilmestys, ettei siitäkään suurta iloo vielä hetkeen ole.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT