AfterDawn logo

Computex 2011 -messujen parhaat palkittu

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

Vaikka tämänvuotiset Computex-messut eivät ole vielä alkaneet, on teknologiamessujen palkintoraati julistanut jo etukäteen tämän vuoden voittajat.

Valtion virkamiehistä, akateemikoista, analyytikoista, teknologiatoimittajista ja muista eksperteistä koostuva raati on valinnut teknologiateollisuuden eri osa-alueilta tuotteita, jotka se on palkinnut Best Choice -palkinnolla omissa kategorioissaan.

AMD voitti Computer&System -kategorian palkinnon Fusion-arkkitehtuuriin perustuvalla Brazos-alustallaan. Perusteluiksi annettiin suorittimen ja näytönohjaimen yhdistäminen samalle piirille, visuaalisen laskennan suorituskyvyn kasvattaminen ja GPU-laskennan kehittäminen.

Asus Eee Pad Transformer voitti palkinnon kahdessa kategoriassa: Best Design ja Computer&System. Syyksi molempien kategorioiden palkintoihin annettiin onnistunut tabletin ja erillisen näppäimistön yhdistäminen.


Muita voittajia olivat muun muassa Gigabyten G1 Assasin -emolevy, ja Nvidian Tegra 2 SoC. Listan voittajista voi käydä tarkastamassa Computexin sivuilta.

1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

Asuksen Transformer kyllä ansaitsi palkintonsa. Sen mahtavuuden huomaa jo nopealla kokeilulla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT