HP:n Llano-kannettava listattu Saksassa

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

HP:n Llano-kannettava listattu Saksassa
AMD:n Llano-suorittimien julkaisuun on enää muutama viikko, ja odotetusti ennakkotietoja alkaa lipsumaan kiihtyvää tahtia ennen virallista julkaisua. Saksalainen verkkokauppa on ensimmäisenä listannut HP:n DV6-sarjan kannettavan, jossa käytetään AMD:n Llano APU-suoritinta.

HP DV6-6110SG kannettavassa käytetään neliytimistä AMD:n A6-3410MX -suoritinta, joka toimii 1,6 GHz kellotaajuudella ja kellottuu Turbo-ominaisuuden avulla maksimissaan 2,3 GHz kellotaajuudelle. Llano-suorittimen lisäksi kannettavasta löytyy 6 gigatavua muistia ja Radeon HD 6750M -näytönohjain.

Speksit huomioon ottaen listattu 590€ hinta vaikuttaa edulliselta, joten AMD:n APU-suorittimilla varustetuille kannettaville voi olla jatkossa paljon kysyntää. Myös huhuttu Hybrid Crossfire -ominaisuus tekisi AMD:n uuden alustan hyvin kilpailukykyiseksi erityisesti kannettavissa. Lisää Llano-kannettavia tullaan todennäköisesti näkemään roppakaupalla Computex-messujen aikaan kesäkuun alussa.

1 kommentti

squi
Vaikuttaa hyvältä. Pitänee läppärihankintaa harkita tarkemmin kunhan näitä alkaa tulla markkinoile...

Kommentoi uutista