AfterDawn logo

RIM kutsui takaisin tuhat PlayBook-tablettia

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Kanadalainen Blackberry-puhelimistaan tuttu mobiililaitevalmistaja Research In Motion on ilmoittanut kutsuvansa takaisin noin tuhat jo jälleenmyyjille toimitettua PlayBook-tabletia. RIM:n viime kuussa julkaisema PlayBook sai arvostelijoilta melko kriittisen vastaanoton ja myyntilukemat ovat olleet vaisuja.

RIM:n antaman virallisen tiedon mukaan takaisinkutsun syynä on joihinkin yksilöihin päätynyt viallinen käyttöjärjestelmäversio. Viallinen käyttöjärjestelmä ei kykene suorittamaan ensimmäisen käynnistyksen sovellusasennuksia täysin oikein.

RIM kertoo, että suuri osa viallisista laitteista on vielä jälleenmyyjien hallussa, mikä helpottanee RIM:n kannalta ikävää julkisuutta edes hieman.

Analyytikkojen arveluiden mukaan RIM voisi saavuttaa noin kolmen miljoonan myydyn laitteen rajan tämän vuoden aikana. PlayBookille odotetaan parempi myyntilukuja kuin Motorolan Xoomille, mutta toisaalta sen uskotaan jäävän alle Samsungin tulevien Galaxy Tab -mallien.


Arvostelijoiden mielestä PlayBookin pääasiallinen ongelma on ollut sen liian tiukka integraatio BlackBerry-puhelimiin. PlayBook ei sisällä omia sähköposti- tai kalenteritoimintoja, vaan sen avulla voidaan käytännössä etäkäyttää BlackBerry-puhelinta.

2 KOMMENTTIA

Thor19931/2

Empä ite ainakaan pidä tota laitetta kovin kummosena härpäkkeenä..
Jos joku tämmönen vähemmistö OS:n laite niin WebOS mieluummin.

ArttuH5N12/2

Ihan hienoltahan tuo vaikutti, mutta kompastuskivenä varmastikkin tuo turhan tiukka integraatio.

E: Ja ei varmasti tee hyvää tämmöiset takaisinkutsumiset...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT