Uusi artikkeli: Intel Xeon E3-1275: Sandy Bridge ammattilaiskäyttöön

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Intel Xeon E3-1275: Sandy Bridge ammattilaiskäyttöön
Intelin alkuvuodesta julkaisema Sandy Bridge -arkkitehtuuri on nyt saapunut myös ammattilaitason työasemiin sekä palvelimiin tarkoitettuihin Xeon-prosessoreihin. Vaikka Xeon E3 -työasemasarja vastaa monelta osin tavallisia Core-sarjan työpöytämalleja, niistä löytyy myös eroja, joista on hyötyä tuotantokäyttöön tarkoitetuissa järjestelmissä.

Työasemakäyttöön suunnatut Xeon-mallit eroavat työpöytämalleista esimerkiksi niiden sisältämän Intel HD Graphics P3000 -näytönohjaimen osalta. Intelin mukaan P-etuliitteellä varustettu näytönohjain on suunniteltu korvaamaan työasemissa käytetyt erilliset ammattilaiskäyttöön suunnatut näytönohjaimet kuten Nvidian Quadro-sarjan ohjaimet.

Tässä artikkelissa Tom's Hardware vilkaisee ammattilaismaailmaan. Testien avulla yritetään päästä selvyyteen miten Xeon-brändätyt Sandy Bridge -prosessorit eroavat työpöytämalleista ja millaista hyötyä on Intelin P3000-näytönohjaimesta.Intel Xeon E3-1275: Sandy Bridge ammattilaiskäyttöön

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille