AfterDawn logo

PowerColorilta kahden piirin Radeon HD 6870

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Seuraavaa näytönohjainsukupolvea odotellaan vasta vuoden lopulle, mutta sillä välin sopimusvalmistajat esittelevät omia erikoisratkaisujaan. PowerColor on huhujen mukaan tuomassa markkinoille kahdella Barts-piirillä varustettua näytönohjainta.

PowerColorin kahden Radeon HD 6870 -piirin näytönohjaimessa on 1 Gt GDDR5-muistia, ja virtansa se saa kahdesta 8-pinnisestä lisävirtaliittimestä. TechPowerUpin kuvassa ei ole vielä jäähdytysratkaisua, mutta luultavasti jäähdytys toteutetaan useammalla tuulettimella ulospuhaltavan ratkaisun sijaan.

Epäilemättä monet valmistajat ovat esittelemässä omia erikoisratkaisujaan Computex-messuilla kesäkuun alussa, vaikka suurimman huomion vieneekin AMD:n ja Intelin suoritinalustat. Tuplapiiriratkaisuja ollaan nähty useasti aikaisemminkin messuilla, mutta monesti nämä ovat jääneet lähinnä kuriositeetiksi tai kadonneet tuhkana tuuleen messujen jälkeen.

2 KOMMENTTIA

Thor19931/2

Hyvällä hinnalla voi olla hyvinkin kilpailukykynen malli.
Tosin ainahan noissa 2 ytimisissä syteemeissä kuuluu olevan ongelmaa vai liekko jotain vanhan ajan uskomuksia jota ei nykysin enään tapahdu..

LZyflzFfeEinyZy (vahvistamaton)2/2

Wow, thatÂ’s a really celevr way of thinking about it!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT