AfterDawn logo

Transformerin kysyntä yllätti Asuksen

Teemu Laitila Teemu Laitila
9 kommenttia

Viime kuun lopulla myyntiin saapuneen Transformer-tabletin kysyntä yllätti Asuksen täysin, kertoo yhtiö Netbook News -sivstolle. Laite myytiin loppuun useista paikoista heti julkaisunsa jälkee. Sen jälkeen saatavuus on ollut erittäin rajoitettua ja heikon tarjonnan syyksi on netissä spekuloitu komponenttipulaa tai jopa laatuongelmia tuotannossa. Yhtiö kuitenkin kiistää huhut ongelmista ja kertoo syyksi yksinkertaisesti suuren kysynnän.

Yhtiö kertoo, että laitetta tuotetaan toukokuun aikana noin 100 000 kappaleen verran ja tuotantomääriä pyritään kasvattamaan kesäkuussa yli 200 000 kappaleeseen, minkä pitäisi vastata ainakin osaan kysynnästä. "Jos kysyntä jatkuu vahvana vielä sen jälkeen, meidän täyty kasvattaa tuotantoa entisestään, jotta voisimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin", Asukselta kerrotaan.

Asus on aiemmin asettanut viralliseksi myyntitavoitteekseen 300 000 kappaletta kuluvan vuosineljänneksen aikana. Tavoitteiden saavuttaminen onnistunee helposti nykyisellä tahdilla.


9 KOMMENTTIA

Zarok1/9

Parempi kuin nykyiset (XOOM) ja tiedossa olevat tulevat Honeycomb-tabletit ja on yhtä halpaa kuin saippua, ei ole ihme että on kysyntää. Oma Transformer pitäisi tulla lähi viikkoina.

ArttuH5N12/9

No, en ihmettele tuon laitteen suosiota. Asus lähti aivan liian konservatiivisesta arviosta liikkeelle.

Thor19933/9

Tavallaan houkuttelis tollasen hankinta, mutta koen ton näppiksen omaan käyttööni täysin turhaks. Myös lompakko on tällä hetkellä sitä mieltä, että pitäs ootella vielä hetki ennen uuden lelun ostoo.
Mutta hyvä, että Asus on saanu ny Android tableteillekki näkyvyyttä ja nostettua Honeycombin käyttäjä määriä suuremmiks mikä johtaa suurempaan softan määrään.
Kaippa se pitää ite se Samsungin 8.9" taulu venailla vaikka kiinnostus saada tällanen nyt ja heti oiskin suuri. :s

us_er4/9

Mistä tätä voisi tilata skandinaavisella näppäimistöllä?

Zarok5/9

Originally posted by Thor1993:

Tavallaan houkuttelis tollasen hankinta, mutta koen ton näppiksen omaan käyttööni täysin turhaks.

Kaippa se pitää ite se Samsungin 8.9" taulu venailla vaikka kiinnostus saada tällanen nyt ja heti oiskin suuri. :s

Kyseisen tabletin saa myös ilman näppäimistöä, mutta näppäimistö tuo 8 tunnin lisäkäytön ja pikanäppäimet (musiikin/videon pysäyttäminen/jatkaminen, voluumin säätö ja paljon muuta, eli ei tarvitse hiplata koko ajan näyttöä.)

Todennäköisesti tulevat Samsungin tabletit (8.9 ja 10.1 tabletit) ihan hyviä, mutta hinnaltaa varmaan tyhjentää lompakon. Xoomia ei ainakaan kannata ostaa.

Zarok6/9

Originally posted by us_er:

Mistä tätä voisi tilata skandinaavisella näppäimistöllä?

Verkkokauppasta voi ennakkovarata. Facebookin ASUS Finland -ryhmän mukaan sen pitäisi olla scandi-näppäimistö. Itselläni tule tilattua Brittien Amazonista halvemman hinnan vuoksi.

KalikoJak7/9

Itte oottelen vielä, että kehittyvät. Prossujen kehityksestä varsinkin on ollu niin paljon lupauksia (joista puolet varmaan kyllä valmistajien toiveita vain :)). Honeycombia en oo koklannu, mut vaikuttaa ihan menevältä. Toisaalta voisin haluta siihen winukan kuitenki.

Mut ideana transformer on suorastaan loistava. Varmaan ostan jos kehittelevät seuraavan sukupolven transformerin. Toivon myös että tekevät tästä oman sarjan jossa olisi erikokoisia/-tehoisia koneita.

Zarok8/9

Originally posted by KalikoJak:

Toivon myös että tekevät tästä oman sarjan jossa olisi erikokoisia/-tehoisia koneita.

Itse en tota toivoisi, koska Google yrittää saada jonkunlaisen tolkun tähän 1000 eri Android-laitteen spekseihin (tekee sovelluksen kehittämistä hankalaa.)

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0ArwhISktbEnTdEVLNy1XTEVlMmp5bC1ycVZkUGxTU2c&hl=fi

Tossa olisi hyvä listä nykyisistä ja tulevista tableista. ASUS Transformeri on merkitty "Best Choice" -merkillä.

Bodomed9/9

kyllä näyttääkin kauniilta toi tabletti. Voishan tollaisen jossai vaihees hankkia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT