AfterDawn logo

Catalyst 11.4 WHQL julkaistiin

Teemu Laitila Teemu Laitila

AMD on julkaissut uuden kuukausittaisen version Catalyst-ajuripaketistaan. AMD Catalyst 11.4 on WHQL-sertifioitu ja se sisältää ajurit Radeon-ohjaimille, 7- ja 8-sarjan piirisarjoille sekä uusimman version asetusten hallintaan tarkoitetusta Catalyst Control Center -sovelluksesta.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat parannellut näytönsäätömahdollisuudet, jotka yksinkertaistavat näyttöjen ja niiden asetusten muuttamista. Eyefinity-käyttäjille on tarjolla paranneltu näyttöryhmien muodostaminen. Lisäksi mukana on Catalyst update -ominaisuus, joka ilmoittaa uusista ajuriversioista käyttäjälle.

Uusin versio korjaa joitain aiempia bugeja ja parantaa suorituskykyä useissa peleissä erityisesti Radeon HD 6900 - ja 6800-sarjan ohjaimia käytettäessä. Tarkemmat tiedot korjatuista ongelmista ja suorituskykyparannuksista löytyvät ajureiden julkaisutiedoista.

Windows-alustalle tarkoitettujen ajureiden lisäksi AMD julkaisi uuden version Linux-ajureistaan. Kaikki versiot ajureista voi ladata AMD:n sivuilta tai Download.fi-palvelusta WinXP 32-bit/64-bit Windows Vista / 7 32-bit/64-bit.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.