Windows 8:n M2 vuoti verkkoon - uusi käyttöliittymä videolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Windows 8:n M2 vuoti verkkoon - uusi käyttöliittymä videolla
Uutisoimme muutama viikko sitten verkkoon vuotaneesta Windows 8:n M1-versiosta (build 7850). Nyt torrent-latailijat pääsevät käsiksi tuoreimpaan Windows 8 -kehitysversioon kun verkkoon on vuotanut M2-versio Microsoftin kehittämästä käyttöjärjestelmästä.

Verkkoon vuotanut kehitysversio seuraavasta Windowsista on nimeltään 6.2.7955.0.110228-1930. Kuten numerosarjasta voi päätellä, niin se on koottu 28. helmikuuta, jolloin huhujen mukaan Windows 8:n kehityksessä siirryttiin Milestone 2 -vaiheesta Milestone 3:een. Täysin vermoja ei siis voida olla siitä, että onko kyse viimeisestä M2-buildista vai kenties ensimmäisestä M3-koontiversiosta. M3:n pitäisi valmistua tämän vuoden syksyllä, jonka jälkeen alkaa käyttöjärjestelmän beta-version kehitys.

Tällä viikolla verkkoon vuoti kuvia Windows 8:n asennusohjelman uudesta käyttöliittymästä. Aiemmin vuotaneissa kuvissa Windows 8:n käyttöliittymä oli sama kuin Windows 7:ssä, mutta uudessa M2-buildiin on jo tehty näkyviä graafisia uudistuksia. Esimakua Windows 8:n Metro-käyttöliittymästä saa tästä YouTube-videosta. Uudet kosketusefektit löytyvät tästä videosta.

Kommentoi uutista