OCZ:n uusi Vertex 3 suorittaa 75 000 I/O-operaatiota sekuntiin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

OCZ:n uusi Vertex 3 suorittaa 75 000 I/O-operaatiota sekuntiin
OCZ on lisännyt Vertex 3 -sarjaansa uuden mallin, jossa on keskitytty maksimoimaan I/O-operaatioiden määrä sekunnissa. Asema on muilta ominaisuuksiltaan käytännössä jo aiemmin julkaistu Vertex 3, mutta muistiohjaimen säädöillä Vertex 3 Max IOPS -aseman IOPS-lukemat on saatu nostettu 75 000 kappaleeseen 4 KB satunnaistiedostoja kirjoitettaessa, mikä on markkinoiden nopein tulos SATA-liitäntäisten asemien osalta.

Alkuperäisen version tapaan asema sisältää SATA 6 Gb/s -liitännän ja se perustuu SandForcen SF-2200-muistiohjaimeen.

OCZ:n toimitusjohtaja Ryan Petersen kertoo yhtiön tiedotteessa asemien soveltuvan erityisen hyvin kohteisiin, joissa kokonaiskuormitus ja I/O-operaatioiden määrä nousee tavallista suuremmaksi. Suurista I/O-nopeuksista hyötyvät esimerkiksi tietokantapalvelimet.

Vertex 3 Max IOPS -versio tulee saataville 120 GB ja 240 GB muistimäärillä. Asemien ennakkotilaushinnat ovat 296,99 pienemmän aseman osalta ja 556,99 suuremman osalta.

Kommentoi uutista