AMD:n tulos päätyi plussalle

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

AMD:n tulos päätyi plussalle
AMD ei pääse Intelin tavoin leuhkimaan ennätystuloksilla julkistettuaan tänään yhtiön taloudelliset tunnusluvat vuoden ensimmäisen neljänneksen osalta, mutta tulos oli silti kohtalaisen hyvä ja ylitti ennustukset joiltain osin. AMD on ilmoittanut yhtiön liikevaihdon olleen 1,61 miljardia dollaria, mikä tarkoittaa 2 prosentin pudotusta edelliseen neljännekseen nähden, mutta toisaalta 2 prosentin kasvua verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen.

Liikevaihdosta jäi voittoa noin 510 miljoonaa dollaria. Suuri osa positiivisesta tuloksesta johtuu AMD:n alkuvuodesta julkaisemien ensimmäisten Fusion-prosessoreiden hyvästä menekistä. AMD:n mukaan kevyisiin kannettaviin tarkoitettu Brazos-alusta on myynyt odotettua paremmin.

Seuraavalle neljännekselle yhtiö asettaa suuria toiveita tehokkaampiin kannettaviin sekä esimerkiksi All-in-One-kokoonpanoihin tarkoitetun Llano-APU:n saapuessa markkinoille. Toisaalta kuitenkin yhtiö odottaa liikevaihdon jäävän samalle tasolle tai hieman alle ensimmäisen neljännekseen verrattuna.

1 kommentti

Thor1993
Hyvä hyvä. :)

Kommentoi uutista