AMD:n tulos päätyi plussalle

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

AMD:n tulos päätyi plussalle
AMD ei pääse Intelin tavoin leuhkimaan ennätystuloksilla julkistettuaan tänään yhtiön taloudelliset tunnusluvat vuoden ensimmäisen neljänneksen osalta, mutta tulos oli silti kohtalaisen hyvä ja ylitti ennustukset joiltain osin. AMD on ilmoittanut yhtiön liikevaihdon olleen 1,61 miljardia dollaria, mikä tarkoittaa 2 prosentin pudotusta edelliseen neljännekseen nähden, mutta toisaalta 2 prosentin kasvua verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen.

Liikevaihdosta jäi voittoa noin 510 miljoonaa dollaria. Suuri osa positiivisesta tuloksesta johtuu AMD:n alkuvuodesta julkaisemien ensimmäisten Fusion-prosessoreiden hyvästä menekistä. AMD:n mukaan kevyisiin kannettaviin tarkoitettu Brazos-alusta on myynyt odotettua paremmin.

Seuraavalle neljännekselle yhtiö asettaa suuria toiveita tehokkaampiin kannettaviin sekä esimerkiksi All-in-One-kokoonpanoihin tarkoitetun Llano-APU:n saapuessa markkinoille. Toisaalta kuitenkin yhtiö odottaa liikevaihdon jäävän samalle tasolle tai hieman alle ensimmäisen neljännekseen verrattuna.

1 kommentti

Thor1993
Hyvä hyvä. :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille