AfterDawn logo

Nvidia julkaisi WHQL-sertifioidut ajurit 270.61-versionumerolla

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Nvidia on julkaissut tänään uudet WHQL-sertifioidut ajurit, jotka kantavat versionumeroa 270.61. Uusin versio käytännössä virallistaa GeForce 270.51 beta -ajureiden myötä tapahtuneet muutokset. Ajurit on tarkoitettu kaikille GeForce-korteille sekä kannettavien tietokoneiden ION-ohjaimille.

Mukana tulee uusimmat versio PhysX- ja 3DVision-sovelluksista sekä virallinen versio Nvidian ajureiden ajantasaisuudesta huolehtivasta sovelluksesta.

Erityisesti 400- ja 500-sarjan GeForce-kortit saavat uuden version myötä suorituskykyparannuksia useissa peleissä. Suurimmat tehonlisäykset saavutetaan GTX580- ja GTX560 Ti -korttien SLI-skaalautuvuutta parantamalla, mikä nostaa suorituskykyä parhaimmillaan useilla sadoilla prosenteilla.

Ajurit voi ladata kaikille käyttöjärjestelmille Nvidian sivuilta.

3 KOMMENTTIA

Pc_P1/3

Hienoa ^^

Bodomed2/3

Saa nyt nähdä kuinka noi oikeesti silmämääräisesti vaikuttaa...

Aapeli943/3

Hohhoh, meninpä päivittämään. Ei tarvinnut ku 1½h rämpätä näyttöjä jotta sain kuvan kahteen monitoriin. Ihmettelen suuresti miksei näyttiksestä voi vaan asettaa että esim. 1920x1080@50 kuvaa molempiin DVI -liittimiin. Kun kytket näytön, sitä kuvaa myös sieltä liittimestä tulee. Se taitaisi vaan olla liian helppoa?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT