SilverStonelta Raven RV03

Kirjoittaja Panu Roivas,

SilverStonelta Raven RV03
SilverStonen Raven-sarja saa pian uuden RV03-mallin, joka käyttää Raven- ja Fortress-sarjoista tuttua erikoista komponenttisijoittelua.

Uusi Raven RV03 poikkeaa RV02-mallista huomattavasti, ja ulkoisesti se on hieman korkeampi ja leveämpi, mutta syvyyttä sillä on huomattavasti vähemmän. Emolevy on edelleen käännetty 90-astetta normaalista, ja kotelon pohjalla on kaksi 180 mm Air Penetrator -tuuletinta. Myös virtalähteen sijoittelussa ollaan poikettu normaalista, asettamalla se kotelon etuosaan.

RV03-mallista löytyy 7 asemapaikkaa ja siihen saa asennettua maksimissaan kymmenen kiintolevyä ja kaksi SSD-levyä. Katolla sijaitsevassa I/O-paneelissa on kaksi USB 3.0 -liitäntää ja audioportit. Raven RV03 on ennakkotilattavissa 139,99 dollarin hintaan, ja sen pitäisi olla saatavilla ensi viikosta lähtien.

Kommentoi uutista