Apple haali pelifirmojen johtajia

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Apple haali pelifirmojen johtajia
Uutissivusto MCV:n mukaan Apple on ottanut palkkalistoilleen Nintendon ja Activisionin viestintäjohtajat. Molemmat ovat menestyneet äärimmäisen hyvin aiemmissa tehtävissään ja heitä on arvostettu maailman parhaimmiksi pelialan PR-johtajiksi.

MCV uutisoi ensin Nintendon Britannian osaston PR-johtaja Rob Saundersin siirtymisestä Applen palvelukseen. Applella häntä varten perustetaan täysin oma virka, johon kuuluu yhtiön mobiililaitteille tarkoitettujen sovellusten markkinointi. Saunders viihtyi Nintendolla seitsemän vuoden ajan ja hänellä oli tärkeä rooli Nintendo Wii- ja DS-konsoleiden menestyksekkäissä markkinointikampanjoissa.

PR-johtajan palkkaaminen itsessään ei ole kovin mielenkiintoinen asia, mutta yhden sijaan Apple palkkaa heitä kaksi. Kiintoisaksi asian tekee etenkin se, että toinenkin palkatuista johtajista tulee pelialalta. Applen toinen kiinnitys, Nick Grange, työskenteli aiemmin Activisionilla Euroopan markkinoinnin johtajana. Hän on aiemmin urallaansa toiminut EA:lla ja Microsoftilla. Applella hän tulee työskentelemään iPadin teknisten ominaisuuksien parissa.

Apple ei ole vielä vahvistanut nimityksiä. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan vievätkö Saunders ja Grange Applen yhä syvemmälle pelimarkkinoille, vai miten heidän kädenjälkensä näkyy käytännössä.

1 kommentti

ArttuH5N1
Mitäköhän Applen suunnalta on odotettavissa...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille