Video: AMD puhuu Bulldozer-arkkitehtuurista

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Video: AMD puhuu Bulldozer-arkkitehtuurista
AMD:n palvelin- ja työasematuotteiden markkinoinnista vastaava johtaja John Fruehe kertoo uusilla videoilla Bulldozer-arkkitehtuurin ominaisuuksista ja vastaa heille esitettiyihin kysymyksiin.

Videot lisättiin verkkoon jo maaliskuun lopussa, mutta niihin ei päässyt käsiksi kuin pieni piiri. Nyt videot on avattu kaikkien nähtäville. Videoilla ei suoranaisesti paljastu mitään uutta, koska AMD on jo aiemmin kertonut avoimesti arkkitehtuurinsa tuomista uudistuksista. AMD kuitenkin vastaa muutamiin heille lähetettyihin Bulldozer-arkkitehtuuriin liittyviin kysymyksiin. Suorituskyvyn kasvun suhteen Fruehe oli hyvin vaitonainen, mutta lupaa teho-ydin-suhteen olevan nousussa edellisen sukupolven prosessoreihin verrattuna.

Pidemmittä puheitta, videoihin pääsee käsiksi oheisen johdatuksen kautta:

Kommentoi uutista