Packard Belliltä Honeycomb-tabletti

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Packard Belliltä Honeycomb-tabletti
Vaikka Packard Bellin nimeä ei ole juuri viime aikoina näkynyt mediassa, nykyään Acerin omistuksessa oleva yhtiö on käyttänyt aikansa Android-tabletin suunnitteluun. Yhtiö aikoo saada osansa nykyisestä tablet-trendistä julkaisemalla kesällä Liberty Tab -nimisen Nvidian Tegra 2 -järjestelmäpiiriin perustuvan tabletin Android 3.0 Honeycomb -käyttöjärjestelmällä.

Laitteen mielenkiintoisin asia lienee lähinnä sen valmistaja. Ominaisuuksiltaan se ei juuri eroa muusta tarjonnasta. Sisuskalut muistuttavat suuresti sen emoyhtiön Acerin Iconia Tab A500 -mallia.

Laitteessa on 10,1 tuuman kokoinen 1280x800 tarkkuudella toimiva kosketusnäyttö, metalliset reunukset ja kiiltävä takakansi. Prosessorina toimii Nvidian Tegra 2. Laitteessa on kaksi kameraa, GPS, WiFi, Bluetooth ja 3G-yhteydet. Televisioon liittämiseksi tarjolla on HDMI-liitäntä.

Packard Bellin tablet-julkaisun taustalla saattaa olla Acerin halu kokeilla voimiaan tablet-markkinoilla ilman sen oman brändin vaarantamista epäonnistumisen tapauksessa. Acerin toimitusjohtaja jätti äskettäin paikkansa ja syyksi eroon on ilmoitettu erimielisyydet muun muassa tablet-strategiasta johtokunnan ja entisen toimitusjohtajan Giancarlo Francin välillä. Acerin tiedotteessa kerrottiin aiemmin, että yhtiö aikoo jatkaa "varovaisia panostuksia" tablet-markkinoille.

2 kommenttia

ArttuH5N1
Hiljalleen tablet-markkinoita alkaa vaivata ylitarjonta, kun jokainen firma puskee ulos omaa tablettiaan. Ei siinä kyllä mitään, hinnat pysyvät alhaalla ja valikoima laajenee. Kuluttajelle tämä taitaa tarkoittaa "win-win-tilannetta".

Ja hyvältä peliltähän tuo vaikuttaa.
Pc_P
Lisää vain, kohta näitä on kuin kännyköitä ^^

890GX Extreme3,Phenom II X6 1055T,Mugen 2,GTX 460 OC,Kotelo R3,HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz,Kiintolevy F3 1TB,
Blu-ray,Antec TruePower 550W,BenQ 24LED,Acer V223HQ,Creative Gigaworks T3,Razer Arctosa,Logitech G400,Siberian V2 Blue Edition,G27 Ratti,Asus X5DC läppäri,Samsung 6-sarjan 40,PS3 320Gb,NuForce NE700X,Brother MFC-J6710DW, Nokia Lumia 800, Motorola Razr Maxx, B&W C5 mobile headphones

Kommentoi uutista