MeeGon tablet-version koodi julkaistiin verkossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

MeeGon tablet-version koodi julkaistiin verkossa
MeeGo-käyttöjärjestelmän tablet-version lähdekoodi on julkaistu image-tiedoston muodossa projektin kotisivuilla. Julkaisun myötä MeeGosta innostuneet voivat kokeilla miltä käyttöjärjestelmän keskeneräinen versio oikein tuntuu. Sivuilla on ohjeet käyttöjärjestelmän asentamiseen.

Nyt julkaistu image on koottu keskeneräisestä käyttöjärjestelmästä. Ongelmatonta käyttökokemusta MeeGon parissa on siten turha odottaa. Käyttöjärjestelmän lähdekoodin julkaisun taustalla on kehittäjätiimin halu työskennellä avoimemmin yhteisöä kohtaan. Lisäksi tempulla halutaan innostaa kehittäjiä tekemään lisää sovelluksia MeeGolle sekä nitistää piiloon jääneitä bugeja.

Valitettavasti ainoa laite, jolla MeeGo tällä hetkellä varmasti toimii on ExoPC Slate. Ohjelmisto voi kuitenkin toimia muillakin Atom-pohjaisilla laitteilla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille