Uusi artikkeli: Radeon HD 6790: kevyttä keskisarjaa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Radeon HD 6790: kevyttä keskisarjaa
AMD on tänään julkaissut uuden näytönohjaimen 150 dollarin hintaluokkaan kilpailemaan Nvidian uuden GeForce GTX 550 Ti:n kanssa. Radeon HD 6790 käyttää menestyksekkään 6800-sarjan tavoin Barts-piiriä, jota on kuitenkin leikattu niin, että se asettuu suorituskyvyltään Radeon HD 5770 ja Radeon HD 6850 -näytönohjaimien välille.

Tom's Hardware sai arvosteltavaksi AMD:n referenssimallin, jota verrataan kaikkiin sen lähimpiin kilpailijoihin. Vaikka käytämme testeissä referenssimallia, kannattaa huomata, että Radeon HD 5830:n tavoin tämänkin kortin lopullinen toteutus jää AIB-valmistajien harteille, ja he tulevat käyttämään omia piirilevyjään ja jäähdytysratkaisujaan.

AMD Radeon HD 6790: kevyttä keskisarjaa

Kommentoi uutista