AfterDawn logo

Bulldozer toimii myös MSI:n AM3-emolevyissä

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Asus yllätti tekniikkayhteisön muutama viikko sitten ilmoittamalla mahdollisuudesta päivittää useat nykyiset emolevymallit tukemaan AMD:n tulevia Bulldozer-prosessoreita huolimatta AMD:n aiemmista tiedoista. Nyt myös MSI on liittynyt Bulldozerin tukijoiden joukkoon ja ilmoittanut, että useat yhtiön nykyisistä AM3-kannallisista emolevyistä tukevat Bulldozer-prosessoreita pelkän BIOS-päivityksen avulla.

MSI:n tiedotteen mukaan kokonaista kymmenen nykyistä emolevymallia on mahdollista päivittää tukemaan tulevia Bulldozer-prosessoreita. Mukana on high-end-malleja kuten 890FXA-GD70 ja 890FXA-GD65, mutta myös halvemman hintaluokan emolevyjä kuten MSI 870A-G46 sekä MSI 760GM-P33.

Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa onko kaikki Bulldozer-prosessoreiden ominaisuudet mahdollista saada käyttöön vanhemmissa emolevyissä, vai vaaditaanko parhaaseen mahdolliseen tukeen 900-sarjan piirisarja. Nvidia on kuitenkin ilmoittanut, että SLI-tuki on tulossa vain 900-sarjan emolevyihin.

2 KOMMENTTIA

Tore2003z1/2

vittu näiden kanssa, se on varma että jos ei monta kertaa vuodessa päivitä niin emoa hankittaessa ei tarvitse ajatella yhteensopivuutta paskan vertaa, seuraava tarvittava cpu on aina yhteensopimaton. Siat!

Hoijari2/2

En usko, että pystyy antamaan samaa suorituskykyä kuin puhdas uusi kanta... Taitaa BD jäädä Intelin jalkoihin tälläkin kertaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT