Nvidia tuomassa SLI-tuen AMD:n emolevyille?

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Nvidia tuomassa SLI-tuen AMD:n emolevyille?
Vr-Zonen tietojen mukaan Nvidia tulee tarjoamaan SLI-tuen AMD:n tuleville 990-piirisarjaa käyttäville emolevyille.

Nvidia on pitkään pitänyt SLI:n omien piirisarjojensa lisäksi vain Intelin alustalla, mutta nyt se tarjoaa SLI-tuen 990FX ja 990X -piirisarjoille ja niille valmistajille jotka omaavat SLI-lisenssin. Uudet 990FX- ja 990X -piirisarjat tukevat AMD:n tulevia Zambezi-suorittimia, jotka pohjautuvat Bulldozer-arkkitehtuuriin. Suorittimien on tarkoitus tulla markkinoille kesän aikana, ja uudella piirisarjalla varustettuja emolevyjä tulee myyntiin hieman aikaisemmin toukokuussa.1 kommentti

_kooma_
Tämäpä oikein mukava uutinen.. Nyt vain tarttee sitten jostain vielä löytää toinen gtx 260 nykyisen kaveriksi :)

Kommentoi uutista