MSI julkaisi HD 6970 ja GTX 580 Lightning -näytönohjaimet

Kirjoittaja Panu Roivas,

MSI julkaisi HD 6970 ja GTX 580 Lightning -näytönohjaimet
MSI on tänään julkaissut kaksi Lightning-sarjan näytönohjainta, MSI N580GTX Lightning ja R6970 Lightning. Molemmissa korteissa käytetään MSI:n Twin Frozr III -jäähdytystä.

Aikaisemmista Lightning-sarjan korteista tuttuun tapaan uusissa tulokkaissa käytetään MSI:n järeää Power4-virransyöttöä. PWM-moduuli on kaksi kertaa suurempi ja kykenee myös syöttämään korteille tuplasti virtaa referenssimalliin verrattuna. Myös muissa komponenteissa ei ole säästelty, vaan MSI käyttää muun muassa Proadlizer kondensaattoria ja CopperMOS MOSFETtiä virransyötön parantamiseen, joka osaltaan auttaa korttia venymään kellotettaessa.

Twin Frozr III -jäähdytys koostuu kahdesta 9 cm PWM-tuulettimesta ja molemmille korteille erikseen suunnitellusta lämpösiilistä. Referenssimalliin verrattuna N580GTX ja R6970 ovat 21/26 astetta viileämpiä rasituksessa, äänentason ollessa samalla 5/11 dB matalampi.

MSI tuotesivut

Kommentoi uutista