Samsung vihjaa tableteista pohjoismaiden LTE-verkkoihin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung vihjaa tableteista pohjoismaiden LTE-verkkoihin
Samsung on aikeissa julkaista uudesta 8,9 tuuman kokoisesta Galaxy Tab -taulutietokoneestaan Suomenkin tulevissa LTE-verkoissa toimivan version. Tähän mennessä julkaistut harvalukuiset LTE-verkkoihin tarkoitetut laitteet ovat toimineet lähinnä Pohjois-Amerikassa käytössä olevilla radiotaajuuksilla.

Asiasta uutisoivan PCWorld-sivuston mukaan Samsung ei ole kertonut tarkemmin millä taajuuskaistalla laitteet tulevat toimimaan, mutta Suomessa ja Ruotsissa operaattoreiden koekäytössä olevat verkot toimivat pääosin 2,6 GHz:n taajuusalueella. Lisäksi Suomessa suunnitellaan parempaa kantamaa tarjoavan 800 MHz:n taajuusalueen käyttöä LTE-yhteyksille.

Samsung lupaa laitteen saapuvan pohjoismaihin kuluvan vuoden toisen puoliskon aikana. Samsungin lisäksi myös kiinalainen ZTE on aikonut tuoda markkinoille 2,6 GHz:n taajuudella toimivia LTE-yhteyksiä tukevia laitteita.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille