Sapphire Radeon HD 6950 Flex tukee Eyefinityä ilman DisplayPortia

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Sapphire Radeon HD 6950 Flex tukee Eyefinityä ilman DisplayPortia
Sapphire on tuomassa markkinoille Radeon HD 6950 Flex -näytönohjainta, joka mahdollistaa kolmen näytön käyttämisen ilman DisplayPort-liitintä tai kalliita adaptereita.

Sapphire on jo tuonut markkinoille kaksi Flex-sarjan mallia, Radeon HD 6870 ja 5670, jotka myös tukevat kolmen näytön Eyefinity-konfiguraatiota kahden DVI-liittimen ja HDMI:n kautta. Kolmen näytön pelikäyttöön kuitenkin tarvitaan paljon tehoja, joten Radeon HD 6950 Flex lienee tervetullut vaihtoehto monelle Eyefinityä harkitsevalle, ottaen huomioon myös DisplayPort-näyttöjen harvinaisuuden ja aktiiviadaptereiden hinnan.

Sapphire Radeon HD 6950 Flex tarjoaa myös kaksi mini DisplayPort-liitäntää, joten korttiin voidaan kytkeä yhteensä viisi näyttöä. Näytönohjaimen kellotaajuuksia, hintaa tai saatavuutta ei ole vielä varmistettu.

1 kommentti

Diazzi
Aktiivinen DP -> Single link DVI-adapteri maksaa 30 euroa. Eiköhän 3x1920x1200 riitä.

Kommentoi uutista