Samsungin uutuusnäyttö ei tarvitse kaapelia tietokoneeseen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Samsungin uutuusnäyttö ei tarvitse kaapelia tietokoneeseen
Samsung vähentää työpöydän johtohässäkkää ainakin yhden kaapelin verran, kun yhtiö julkaisi C27A750-näytön, jota ei tarvitse kytkeä tieokoneeseen kaapelin avulla kuvan siirtämiseksi. Kuva tulee näytölle tietokoneen USB-väylään kytkettävän UWB-lähettimen (Ultra Wide Band) välityksellä. UWB-yhteys tukee normaalia 1920x1080 pisteen resoluutiota.

C27A750 on 27 tuuman kokoinen ja muotoilultaan kohtalaisen ohut. Näytön enimmäiskirkkaus on 300 cd/m2. Sisäänrakennetusta UWB-vastaanottimesta huolimatta näyttö sisältää myös perinteiset D-Sub- ja HDMI-liitännät. Lisäksi tarjolla on kaksi USB 2.0 - ja USB 3.0 -porttia.

Uusinta tekniikkaa sisältävät laitteet on yleensä hinnoiteltu omaan luokkaansa ja Samsung veloittaakin huhtikuussa myyntiin tulevasta näytöstään noin 600 euron hintaa.

2 kommenttia

Bluejack
Halpaa kun hiiva.. pääsisi vaan lopuistakin johdoista eroon niin miellusti maksaisi pienen nipun extråå.
Grina
Nyt jotain tolkkua siihen kirjoittamiseen. Tämän uutisen otsikko on hirveä.

Kommentoi uutista